Blogs

Delen!

Zwanger… hoera! Nog voor dat je je goed en wel beseft dat je een kindje gaat krijgen, ben je vaak al overspoeld door informatie, adviezen en verhalen. Kan die ene kop heerlijke koffie na de lunch nog of kijkt je collega je terecht kritisch aan? En baby-pyjama’s.. wanneer trek je die je kleintje aan die eigenlijk de klok rond lijkt te slapen?

Gevraagd of ongevraagd, al snel kan je door alle bomen het bos niet meer zien. En dan wil je het ook nog allemaal goed doen. Die ene vriendin van je die pas bevallen is stond na 1 week alweer fris en fruitig beschuit te smeren voor de kraamvisite. Maar jij bent nu hoogzwanger en zou het liefst een aantal weken lekker in je jogginsbroek op de bank genieten met je kindje. Daarbij lijkt borstvoeding soms een vanzelfsprekende, ongecompliceerde manier van voeden. Maar gaat dat wel bij iedereen zo makkelijk? 

Graag zou ik eerlijke verhalen met elkaar delen, over zwanger zijn en kindjes hebben. Laten we open zijn en elkaar hiermee helpen.

Daarnaast wil ik proberen om in de zee aan informatie en ideeën wat overzicht proberen te vinden, door aan de hand van thema’s informatie op een rijtje te zetten

Dit alles moet natuurlijk vorm krijgen en groeien, maar ik heb zin om eraan te beginnen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.